Referenties

U geeft ons op dit moment een score van 100% klanttevredenheid

Geef uw review over Wouterse installatie & onderhoud

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (13 stemmen)
Sharon
Super blij dat jullie zo snel het gezoem van de luchtventilatie in het appartement van mijn dochter hebben verholpen. Superblij mee. Thanks!
... Wissel deze metabox.
Tanja Beelen
De VvE Ravelijn heeft Wouterse opdracht gegeven om alle ventilatiekanalen in ons pand te reinigen, 215 woningen. Dit is zeer vakkundig opgepakt. De bewoners zijn op tijd aangeschreven om thuis te zijn. Er is een duidelijke rapportage gemaakt van alle kanalen. Keurige medewerkers. Kortom een groot compliment voor de uitvoering en begeleiding van dit project.
... Wissel deze metabox.
Hans de Vries
De mannen van Wouterse hebben mijn ketel na 18 jaar op vakkundige wijze vervangen. Vooraf een oriรซnterend gesprek gehad over de mogelijkheden die tegenwoordig op de markt zijn. De nieuwe ketel werkt voortreffelijk en douchen kan weer zonder haperen!! Ga zo door mannen! Hans en Riet de Vries .
... Wissel deze metabox.