Referenties

U geeft ons op dit moment een score van 100% klanttevredenheid
U dient uw pagina te verversen mocht de knop “Schrijf een nieuw bericht” niet werken.

Geef uw review over Wouterse installatie & onderhoud

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van 5 (5 stemmen)
Freek van Etten
Op 1 mei is bij ons door Wouterse Warmte een nieuwe CV ketel geplaatst. Dit is heel keurig gebeurd en Wouterse Warmte heeft op ons verzoek enkele aanpassingen in het leidingwerk verricht. Na afloop is er keurig opgeruimd en de installatie in werking gesteld met uitleg erbij. Hiervoor waren wij al tevreden onderhoudsklant dus dat valt ook zeker aan te raden. Gewoon een fijn bedrijf die afspraken nakomt. En dat voor een prijs die niet hoger ligt dan landelijke installateurs waarbij de kwaliteit niet altijd gegarandeerd is. Wouterse Warmte heeft ook het OK CV keurmerk en dat is te merken, ze staan achter hun producten.
... Wissel deze metabox.
Tony Dorresteijn- van der Beek
Op dinsdag 26 maart 2019 is bij ons de MV gereinigd en een nieuwe unit geplaatst door jullie monteur Sander van den Berg. Na installatie bleek de MV niet naar behoren te werken. Ook dit werd opgelost. Afvoer naar het dak zat verstopt door vogelnesten, papier enz.enz. Conclusie: uitermate tevreden. Top bedrijf. Erg klantvriendelijk. Een dikke 10.
... Wissel deze metabox.
Sharon
Super blij dat jullie zo snel het gezoem van de luchtventilatie in het appartement van mijn dochter hebben verholpen. Superblij mee. Thanks!
... Wissel deze metabox.
Tanja Beelen
De VvE Ravelijn heeft Wouterse opdracht gegeven om alle ventilatiekanalen in ons pand te reinigen, 215 woningen. Dit is zeer vakkundig opgepakt. De bewoners zijn op tijd aangeschreven om thuis te zijn. Er is een duidelijke rapportage gemaakt van alle kanalen. Keurige medewerkers. Kortom een groot compliment voor de uitvoering en begeleiding van dit project.
... Wissel deze metabox.
Hans de Vries
De mannen van Wouterse hebben mijn ketel na 18 jaar op vakkundige wijze vervangen. Vooraf een oriรซnterend gesprek gehad over de mogelijkheden die tegenwoordig op de markt zijn. De nieuwe ketel werkt voortreffelijk en douchen kan weer zonder haperen!! Ga zo door mannen! Hans en Riet de Vries .
... Wissel deze metabox.