Nieuwe ketel

Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Dit wil niet zeggen dat een ketel perse met deze leeftijd vervangen dient te worden. De kans op storingen neemt toe en hiermee ook de kans op kosten. Het rendement wordt na deze leeftijd lager. Dit wil zeggen dat het toestel steeds meer gas nodig heeft om dezelfde hoeveelheid warmte te leveren. Er zijn veel verschillende merken en typen cv-ketels.

Afhankelijk van uw wensen, gezinssamenstelling, type woning, type verwarmingsinstallatie, type badkamer en uw budget is er altijd een passende ketel voor u. Wouterse installatie & onderhoud kan u hierin prima adviseren. Een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kan ook in de avonduren of op zaterdag. Wij leveren, monteren en onderhouden alle gerenommeerde merken cv-ketels. Het monteren doen wij vakkundig en volgens de daarvoor geldende voorschriften.

Doordat wij een onafhankelijke installateur zijn en niet gebonden aan één merk kunnen wij u een eerlijk advies geven. Wij geven twee jaar garantie op het toestel en op de installatiewerkzaamheden van het toestel.

Nieuwe Ketel