Kostenonderbouwing

Door verschillende oorzaken (o.a. stijgende energieprijzen, materiaalprijzen, *certificeringsvoorwaarden, inflatie en omdat wij onze medewerkers marktconform willen kunnen blijven belonen) zijn wij helaas genoodzaakt om onze tarieven te verhogen met 15%. Wij vinden dit vervelend voor u in deze toch al dure tijden. Wanneer wij een volledige doorberekening zouden maken, was deze stijging hoger geweest. Het verschil halen wij uit onze marge, uiteraard zullen wij blijven zoeken naar mogelijkheden om te besparen (nooit op kwaliteit en service, maar bijvoorbeeld wel op efficiƫntie)

*Door veranderende wetgeving is ieder bedrijf die werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen verricht per 1 april 2023 verplicht zich te certificeren volgens het CO vakmanschap. Wij zijn inmiddels gecertificeerd en voldoen aan de aantoonbare eisen om veiligheid en kwaliteit blijven aan te kunnen tonen. Uiteraard zijn wij content hiervoor gecertificeerd te zijn, dit heeft echter wel gezorgd voor extra kosten. Wilt u hier meer over lezen? kijk dan eens op de volgende site:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/gezond-en-veilig-wonen/vraag-en-antwoord/hoe-voorkom-ik-koolmonoxidevergiftiging-in-mijn-huis