Referenties

U geeft ons op dit moment een score van 100% klanttevredenheid

Geef uw review over Wouterse installatie & onderhoud

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (13 stemmen)
Bert Groenveld
Vlak voor de oplevering van ons huis traden er storingen op in onze CV. Door de snelle actie, goede diagnose en deskundige reparatie van Wouterse Installatie was het probleem op tijd verholpen. Hartelijk dank voor de snelle actie bij ons. En dat terwijl wij in de toekomst geen klant zullen worden vanwege onze verhuizing naar een ander deel van het land. Voor ons is Wouterse een topbedrijf!!
... Wissel deze metabox.
Richard Swan
Na jarenlang geteisterd te zijn door een tikkende CV leiding op de bovenverdieping als 's morgens de CV aan slaat, zijn we hier sinds afgelopen zaterdag van verlost. Wij hebben door Wouterse Installatie & Onderhoud ca 2 jaar geleden een nieuwe CV ketel laten plaatsen en eind 2020 nog een aantal radiatoren laten vervangen. Nadat ik melding heb gemaakt van de tikkende leiding werd de oorzaak snel gevonden. Een aantal leidingen (aanvoer en retour) zat verkeerd om. Dat blijkt al zo te zijn sinds wij de woning 22 jaar geleden hebben gekocht en tevens de oorzaak waarom we het nooit echt behaaglijk kregen. Na aanpassing van de leiding getik weg en heerlijk warm. Rekening: Service!!! Helaas kan ik niet meer dan 5 sterren geven.๐Ÿ˜ข !!!WAT EEN TOPBEDRIJF!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
... Wissel deze metabox.
Diana Blom
Zojuist is Wouterse Installatie & Onderhoud bij ons geweest om de kanalen en de WTW-unit te reinigen. Wij zijn uiterst tevreden over hun werkwijze, advies en betrokkenheid. Wij raden ze dan ook van harte aan! Voor meer info, zie deze site. Na dit onderhoud gaan wij zelfs over tot een jaarlijks abonnement. Gezonde lucht/ gezondheid gaat voor alles! #blijfgezond
... Wissel deze metabox.
R. Westerhof
Bij ons heeft Wouterse de CV ketel vervangen. Vooraf hebben zij ons zeer goed geadviseerd over welke ketel passend zou zijn bij ons huis en onze wensen. De mannen waren allen zeer vriendelijk en legden van te voren duidelijk uit wat ze gingen doen. Ze namen alle tijd voor een goede installatie en gingen niet weg voordat een onvoorzien probleem verholpen was. Al met al een zeer goede service. Wij raden Wouterse zeker aan!
... Wissel deze metabox.
Rene Dracht
Wat is de overtreffende trap van perfecte service...U raad het al,Woutersewarmte.Zelfs wanneer je in het buitenland bent en je kan geen kant meer op staan zij met raad en daad voor je klaar,het probleem werd binnen 2uur opgelost.PURE KLASSE en bij deze nogmaals bedankt.
... Wissel deze metabox.
Bart Rouhof
Verwarming was stuk gegaan in het weekend. Super snel geholpen en fijn contact. Roy heeft ons erg goed geholpen en neemt de tijd voor je. Ik raad zeker dit bedrijf aan. Vorige keer ook al goede ervaring met onderhoud van onze ketel?
... Wissel deze metabox.
Jos
Woutersewarmte heeft voor ons een ketelinspectie uitgevoerd ongeveer een half jaar nadat wij naar onze nieuwe woning waren verhuisd. Deze ketel bleek helemaal aan het einde van zijn latijn. Wij hebben toen een afspraak voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel laten inplannen. Helaas ging de oude ketel stuk in het weekend voordat de nieuwe ketel werd geplaatst (de gestelde diagnose van woutersewarmte was dus helemaal juist). Zij draaiden hier hun hand echter niet voor om en hebben de oude ketel toen nog voor de laatste paar dagen gerepareerd; dit alles was in het weekend en geheel kosteloos (ondanks dat zij hiertoe niet verplicht waren). De nieuwe ketel is een aantal dagen daarna geรฏnstalleerd en draait prima. In รฉรฉn woord; topservice!! Ik kan het bedrijf van harte aanraden.
... Wissel deze metabox.
Jade Polderman
Sander en zijn mannen hebben vorig jaar bij ons de oude ketel (tijdelijk) verplaatst naar zolder. Alles naar volle tevredenheid. Deze maand een nieuwe ketel geplaatst waarbij er in een verbouwing wel eens wat druk op ligt. Sander laat zich niet gek maken en staat altijd voor je klaar. Geen loze beloften of grootspraak, maar open en eerlijke communicatie. 1000 maal dank voor alle goede zorgen en het meedenken!!!
... Wissel deze metabox.
Freek van Etten
Op 1 mei is bij ons door Wouterse Warmte een nieuwe CV ketel geplaatst. Dit is heel keurig gebeurd en Wouterse Warmte heeft op ons verzoek enkele aanpassingen in het leidingwerk verricht. Na afloop is er keurig opgeruimd en de installatie in werking gesteld met uitleg erbij. Hiervoor waren wij al tevreden onderhoudsklant dus dat valt ook zeker aan te raden. Gewoon een fijn bedrijf die afspraken nakomt. En dat voor een prijs die niet hoger ligt dan landelijke installateurs waarbij de kwaliteit niet altijd gegarandeerd is. Wouterse Warmte heeft ook het OK CV keurmerk en dat is te merken, ze staan achter hun producten.
... Wissel deze metabox.
Tony Dorresteijn- van der Beek
Op dinsdag 26 maart 2019 is bij ons de MV gereinigd en een nieuwe unit geplaatst door jullie monteur Sander van den Berg. Na installatie bleek de MV niet naar behoren te werken. Ook dit werd opgelost. Afvoer naar het dak zat verstopt door vogelnesten, papier enz.enz. Conclusie: uitermate tevreden. Top bedrijf. Erg klantvriendelijk. Een dikke 10.
... Wissel deze metabox.